Studentska viza

Kako do vize?

Mi Vam možemo pomoći i olakšati Vam put do dobijanja Vaše vize.
Američka studetska F1 VISA
Budućim studentima koji žele sa svoje skolovanje nastave na nekim od univerziteta u Americi neophodna je viza za ulazak na teritoriju Sjedinjenih Americkih drzava (SAD). U ponudi agencije Anglosfera je kompletna usluga popunjavanja formulara kao i zakazivanje intervjua za F1 studentsku vizu. Takođe agencija nudi usluge rezervacije avionskih karata kao i pružanje svih informacija vezanih za vaš put do USA.
F1 studentske vize su tip neuseljeničkih viza, namenjenih stranim studentima koji planiraju da pohađaju određeni akademski program na engleskom jeziku na nekom od koledža ili univerziteta u SAD-u. Nakon što aplikant bude prihvaćen od strane školske ustanove SAD-a, ista mu šalje formu I-20 kojim se potvrđuje status legalnog studenta. Krajnji korak u celom postupku je apliciranje za F1 studentsku vizu, za koju je neophodno popuniti DS 160 obrazac namenjen toj vrsti vize i zakazati termin za razgovor u ambasadi SAD u Beogradu.

Obavezno pročitati

Kod F1 studentske vize javljaju se dva nova dokumenta koje je student u obavezi da dostavi. I-20 formular je formular koji aplikant dobija od strane školske ustanove SAD-a koja ga je prihvatila na svoj program, a koji sadrži osnovne podatke studenta i škole, podatke o studijskom programu kao i SEVIS ID, bez koga se ne može aplicirati za vizu Potvrdu o uplaćenom I-901 SEVIS fee, koji podrazumeva online plaćanje iznosa od 200 USD, što predstavlja proviziju za upis u posebnu bazu podataka koja prati sve studente i ljude koji su na programima razmene dok su na teritoriji SAD-a, o čemu više možete pročitati na sajtu  https://www.fmjfee.com/.  U slučaju da se ne snalazite sa online plaćanjem, naša agencija može izvršiti prebacivanje ovih sredstava u Vaše ime i poslati vam traženi dokaz o uplati.

Cena takse

Cena takse za viziranje je 160usd dok je cena naše usluge 5000 RSD