Studiranje - Amerika

Početna

 /  

Studiranje – Amerika

Sportske i akademske stipendije u Americi

Svršeni srednjoškolci, koji žele da studiraju u SAD na osnovnim studijama, kao i diplomirani studenti, koji žele da upišu master studije u SAD, mogu uz pomoć Programa za obezbeđivanje stipendija za studiranje u SAD, sebi da obezbede stipendiju za studiranje u SAD.

Dobijanje i iznos stipendije za studiranje u SAD zavisi isključivo od samog kandidata odn. ostvarenog uspeha u srednjoj školi, kao i od uspeha i angažmana u vannastavnim aktivnostima (sportu, volonterskim aktivnostima, naučnim projektima i sl.). Stipendije za studiranje u SAD daju fakulteti odn. koledži svojim studentima, koji se ističu po rezultatima i aktivnostima iz oblasti nauke, sporta i društveno-korisnih aktivnosti. Studenti dobijaju stipendije u različitim iznosima (iznosi nekih stipendija pokrivaju troškove kompletne školarine, neke stipendije pokrivaju deo troškova školarine, a neke stipendije uključuju i troškove smeštaja). Zahvaljujući dobijenoj stipendiji moguće je smanjiti troškove studiranja čak do 100% (što nominalno može da iznosi od 10.000 do 90.000 USD na godišnjem nivou)
Organizator programa obezbedjuje kandidatu, čiju aplikaciju prihvate fakulteti, dobijanje stipendije za studiranje u SAD od strane izabranog fakulteta odn. koledža, pod uslovom da ispunjava uslove predviđene statutom izabranog fakulteta odn. Koledža. Organizator programa pomaže kandidatu prilikom odabira i upisa na odgovarajući fakultet odn. koledž u SAD, prilikom pronalaženja odgovarajućih stipendija (u skladu sa željama kandidata u pogledu lokacije, nastavnog programa, budžeta i sl.).

Organizatori programa

Organizator programa je američka organizacija CoAthlete, LLC , sa sedištem u Kentakiju. Mi smo treneri, sportisti i sportski advokati posvećeni pomaganju učenicima da pronađu savršeno uklapanje u sportski tim na koledžu. COAthlete sluzi kao “agenat” između sportista i trenera kako bi vaš proces regrutovanja za sportski tima na koledžu bio jednostavan. U CoAthlete-u, mi smo strastveni za pojednostavljenje procesa regrutovanja za buduće studente – sportiste pružajući vam sve što vam je potrebno da obezbedite mesto na savršenom timu.

Potrebna dokumenta

Ko smo mi?

Agenti sa višegodisnjim iskustvom koji se svakom klijentu posvećuju sa punom pažnjom. Naši agenti su uvek dostupni za sva pitanja bilo uživo bilo putem mejla.

Newsletter