Australija - viza

Početna

 /  

Australija viza

Kako do vize?

Mi Vam možemo pomoći i olakšati Vam put do dobijanja Vaše vize.

Ukoliko je u vašem planu nalazi putovanje, ili poseta Australije biće vam neophodna odgovarajuća viza. Kako biste na najlakši način do iste došli, agencija Anglosfera nudi kompletnu uslugu popunjavanja formulara svim zainteresovanima za razne tipove Australijskih viza. U zavisnosti od vaših želja, agencija može odraditi i rezervaciju avionske karte i dati sve druge detalje vezane za vaš put do Australije.

Turistička viza Visitor visa
Omogućava turističku ili poslovnu posetu Australiji na period od 3, 6 ili 12 meseci

Tipovi "Visitor" vize

Opširnije

Turistička poseta: Za ovaj tip vize aplicirate ukoliko je glavni motiv vaše posete Australije odmor, rekreacija, obilazak porodice ili prijateljia, kao i sve svrhe koje ne uključuju posao ili medicinski tretman. Morate biti van Australije kada aplicirate i u trenutku kada vam odgovor na aplikaciju stigne.
Poslovna poseta: Za ovaj tip vize aplicirate ukoliko je razlog putovanja u Australiju kraća poslovna poseta. Ovo podrazumeva poslovne obaveze, pregovore, kao i učešće na konferencijama. Morate biti van Australije kada aplicirate i u trenutku kada vam stigne odgovor na aplikaciju
Sponzorisana porodična poseta: Za ovaj tip vize aplicirate ukoliko vaša poseta ima za cilj obilazak bliske rodbine ili člana porodice u Australiji, koji je državljanin ili stalni rezident Australije i koji će sponzorisati apliciranje za ovu vizu. Uslovi za ovaj tip su nešto rigorozniji u odnosu na turističku posetu i potrebno je da sponzor uplati depozit za ovu vizu, koji se vraća kada aplikant napusti zemlju.

No further stay uslov

Ukoliko na vašoj vizi ne postoji “No further stay” uslov, nemate pravo da aplicirate za novu vizu, dok ste u Australiji. Morate napustiti Australiju i to najkasnije do datima koji je naznačen kao datum isteka vaše vize.

Kontakt

Kako biste brzo i jednostavno došli do informacija, detalja oko spiska dokumentacije i odgovora na pitanja vezanih za proces dobijanja viza za Australiju, možete nas uvek kontaktirati i od zaposlenih lica dobiti sve odgovore. Broj telefona je +381640697269, e-mail adresa je Office@anglosfera.rs , a na nju možete poslati i popunjeni upitnik koji će agencija po potrebi prevesti na engleski jezik.

Ko smo mi?

Agenti sa višegodisnjim iskustvom koji se svakom klijentu posvećuju sa punom pažnjom. Naši agenti su uvek dostupni za sva pitanja bilo uživo bilo putem mejla.

Newsletter