Anglosfera - FAQ

Često postavljana pitanja i odgovori

Potrudićemo se da Vam olakšamo i ponudimo odgovore na neka često postavljena pitanja

Ukoliko nije otkazana ili ukinuta, viza je važeća do njenog datuma isteka.

Po zakonima u SAD-u, Stejt department je odgovoran za izdavanje viza,a većina viza se izdaje u jednom od odeljenja ambasada ili u konzulatima Stejt departmenta u inostranstvu.

Za neke prijave za vizu je potrebna dodatna obrada koja se odvija nakon razgovora za vizu sa konzularnim službenikom.

Američka viza - Naknada koju ste platili je taksa za prijavu. Svako ko aplicira za američku vizu bilo gde u svetu mora da plati ovu taksu, koja pokriva troškove obrade vašeg zahteva. Ova taksa se ne vraća bez obzira da li vam je izdata viza ili ne, pošto je Vaš zahtev obrađen do kraja.

Da bi ste se kvalifikovali za produžavanje vize, morate da imate važeću vizu SAD-a, ili vizu SAD-a koja je istekla pre manje od 48 meseci, da se prijavljujete za istu kategoriju vize i da nije došlo do promene u imenu i prezimenu.

Neiseljeničke vize SAD-a zauzimaju celu pasošku stranicu. Stoga Vaš pasoš mora da sadrži najmanje 1-2 prazne stranice za vizu i relevantne pečate.

Često postavljana pitanja

Kako bi ulazak na teritoriju Sjedinjenih Americkih drzava (SAD) bio omogućen, državljanima Republike Srbije/Bosne I Herzegovine/Crne Gore neophodno je da poseduju odgovarajuću vizu . Agencija Anglosfera vam nudi kompletnu uslugu koja podrazumeva popunjavanje formulara, kao i zakazivanje intervjua svim osobama koje žele da apliciraju za pomenutu USA vizu. Pored navedenih usluga, agencija nudi I usluge rezervacije avionskih karata, kao i pružanje svih informacija vezanih za vaš put do USA.

Tipovi vize

Često postavljana pitanja

Ko smo mi?

Agenti sa višegodisnjim iskustvom koji se svakom klijentu posvećuju sa punom pažnjom. Naši agenti su uvek dostupni za sva pitanja bilo uživo bilo putem mejla.

Newsletter