Saveti za Vas

Anglosfera za Vas..

Potrudićemo se da Vam damo odgovore na neka pitanja i savete

Da li sam ispravno popunio formular? Da li sam se odlučio za odgovarajući tip vize?

Zašto moja fotografija ne ispunjava kriterijume postavljene od strane ambasade? Da li je dokumentacija od koje moja turistička viza zavisi spremna?  Na sva ova i mnoga druga pitanja odgovor imamo baš mi. Korak po korak, koračajte ovim putem sigurno sa nama.

Dostavljanje Vaše e-mail adrese bio bi uvodni korak koji našoj agenciji omogućava dostavu informativnog mail-a sa upitnikom na srpskom jeziku koji je potrebno da popunite. U slučaju bilo kakvih nedoumica i pitanja u vezi apliciranja i samog formulara, možete računati na našu stručnu pomoć i podršku. Potpuno razumemo da u mnogo slučajeva niste sigurni šta je ispravan odgovor, pa u skladu sa tim imamo razumevanja da nam možda nećete dostaviti sve  potrebne informacije, ali ćemo mi u dogovoru sa Vama doći do pravog rešenja i odgovora na  sve. Verujemo da mnogi klijenti nalaze sebe u gomilama obaveza i nedostatku vremena, jer ovo je slika ljudske svakodnevnice, pa naša agencija ima rešenje za sve kojima popunjavanje upitnika za USA vizu oduzima dosta vremena, a imaju jaku želju i potrebu za apliciranjem. Uvek nam  možete slikati prvu stranicu pasoša i mi iz nje možemo izdvojiti dosta potrebnih informacija, a  do ostalih neophodnih ćemo doći kroz konsultacije i u skladu sa Vašim slobodnim vremenom.

Naglašavamo da je veoma bitno da pasoš koji posedujete ne ističe u skorijem vremenskom periodu, da nije oštećen i da sadrži makar dve prazne stranice koje će kasnije zauzeti izrađena američka viza.

Nakon konsultacija oko Vašeg ds 160 obrasca sledi krucijalni korak koji predstavlja otvaranje naloga koje mi vršimo za Vas i nakon njegove izrade šaljemo Vam  instrukcije za  uplatu. Potrebno je da instrukcije ištampate i napominjemo da se uplate vrše preko Banka Intese.

Uplate prolaze u periodu od 24 do 48 časova i nakon toga, naša agencija će Vas zakazati za željeni termin, ili njemu najbliži otvoren termin. U ambasadi trenutno nailazimo na redove  čekanja i do čekanja na termin može doći, ali ambasada konstantno otvara nove termine i naši  službenici će se truditi da Vam izađu u susret pri odabiru termina koji Vama najviše odgovara.

Ukoliko već niste, u sledećem koraku je potrebno da nam pošaljete Vašu fotografiju u cilju kompletiranja Vašeg ds 160 obrasca koji je temelj dobijanja vize za Ameriku. Naša agencija Anglosfera Vam nudi konsultacije oko neophodne i dodatne dokumentacije koju je potrebno da ponesete na datum intervjua. Ne brinite, mi ćemo Vam na mejl još jednom dostaviti spisak ove dokumentacije kako ne bi došlo do zaboravljanja bilo kog važnog dokumenta od kog može zavisiti dobijanje Vaše vize. Nakon pripreme i štampanja dokumentacije koju smo Vam poslali, dolazimo do same ambasade kao finalnog koraka. Sada kada Vas samo par minuta deli od  dobijanja vize, želimo da shvatite da nema potrebe za tremom i strahom, jer u saradnji sa nama  dobijate potpuno novu percepciju na ovaj proces i iskreno se nadamo da smo Vam ulepšati ovo iskustvo.

U našem sledećem tekstu možete pročitati više o tome kako izgleda sam razgovor u  ambasadi. 

Kako bi ulazak na teritoriju Sjedinjenih Americkih drzava (SAD) bio omogućen, državljanima Republike Srbije/Bosne I Herzegovine/Crne Gore neophodno je da poseduju odgovarajuću vizu . Agencija Anglosfera vam nudi kompletnu uslugu koja podrazumeva popunjavanje formulara, kao i zakazivanje intervjua svim osobama koje žele da apliciraju za pomenutu USA vizu. Pored navedenih usluga, agencija nudi I usluge rezervacije avionskih karata, kao i pružanje svih informacija vezanih za vaš put do USA.

Tipovi vize

Često postavljana pitanja

Ko smo mi?

Agenti sa višegodisnjim iskustvom koji se svakom klijentu posvećuju sa punom pažnjom. Naši agenti su uvek dostupni za sva pitanja bilo uživo bilo putem mejla.

Newsletter