Putuj u Ameriku

Početna

 /  

Putuj u Ameriku

Kako do vize?

Mi Vam možemo pomoći i olakšati Vam put do dobijanja Vaše vize.

Kako bi ulazak na teritoriju Sjedinjenih Americkih drzava (SAD) bio omogućen, državljanima Republike Srbije/Bosne I Herzegovine/Crne Gore neophodno je da poseduju odgovarajuću vizu . Agencija Anglosfera vam nudi kompletnu uslugu koja podrazumeva popunjavanje formulara, kao i zakazivanje intervjua svim osobama koje žele da apliciraju za pomenutu USA vizu. Pored navedenih usluga, agencija nudi I usluge rezervacije avionskih karata, kao i pružanje svih informacija vezanih za vaš put do USA.

Tipovi vize

Opis procedure

Neophodno je naglasiti da službenici uglavnom traže informacije o čvrstim vezama sa zemljom boravka podnosioca zahteva , a čist primer su porodične veze ili zaposlenje , koje predstavljaju neku vrstu garancije da će se putnik vratiti u svoju zemlju nakon posete SAD-u.

Formular DS 160 predstavlja elektronsku aplikaciju za američku vizu. Kako bi aplikacija bila popunjena neophodno je u istu uneti digitalnu sliku u odgovarajućem formatu, kao i vaše lične podatke.

Molimo vas da imate u vidu da je odobravanje/neodobravanje viza isključivo u nadležnosti konzularnog odeljenja američke ambasade, odnosno da je naša uloga posrednička i savetodavna. Svaka od zakazanih stranaka u obavezi je da na svoj viza intervju ode lično poštujući zakazano vreme,a u slučajevima nepojavljivanja na intervju sredstva uplaćena na ime troškova viziranja i naših konsultantskih usluga nisu refundabilna.


Ko smo mi?

Agenti sa višegodisnjim iskustvom koji se svakom klijentu posvećuju sa punom pažnjom. Naši agenti su uvek dostupni za sva pitanja bilo uživo bilo putem mejla.

Newsletter