Tranzitna viza

Početna

 /  

Tranzitna viza

Kako do vize?

Tranzitna C1/D VISA

Uzimajući u obzir nužnost posedovanja vize, ukoliko kao drzavljanin Republike Srbije želite da uđete na teritoriju Sjedinjenih Američkih država (SAD), agencija Anglosfera vam nudi kompletnu uslugu i pomoć pri dobijanju tranzitne vize. Usluga podrazumeva popunjavanje formulara, kao i zakazivanje intervjua, a pored ovoga nude se i usluge rezervacije avionskih karata i pružanje svih informacija vezanih za vaš put do USA.
U slučaju da putujete avionom ili brodom ka nekim drugim zemljama, sa presedanjem na aerodromima ili lukama u SAD-u, neophodan vam je C1 tip vize, koja je namenjena stranim državljanima u tranzitu.

Kako do vize?

Za ovaj tip vize, procedura i dokumentacija je slična apliciranju za turističku vizu, S tim što je neophodno na uvid doneti avionsku, brodsku kartu ili dokaz o kupljenom turističkom aranžmanu koji pokazuje da je Amerika samo prolazna destinacija aplikanta.

Poseban tip tranzitne vize predstavlja C1/D viza, koja je neophodna članovima posade brodova u tranzitu kroz SAD.

Uz sva ostala navedena dokumenta, za ovaj tip vize ambasadi je neophodno priložiti i ugovor koji je aplikant primio od brodske kompanije koja ga je kao radnika angažovala na svom brodu.

Ko smo mi?

Agenti sa višegodisnjim iskustvom koji se svakom klijentu posvećuju sa punom pažnjom. Naši agenti su uvek dostupni za sva pitanja bilo uživo bilo putem mejla.

Newsletter