Velika Britanija - viza

Početna

 /  

Viza za Veliku Britaniju

Kako do vize?

Mi Vam možemo pomoći i olakšati Vam put do dobijanja Vaše vize.

Ukoliko u planu imate putovanje, ili posetu Velike Britanije, prvi korak do ostvarenja ovoga jeste dobijanje odgovarajuće vize . Agencija Anglosfera nudi kompletnu uslugu popunjavanja formulara svim klijentima zainteresovanim za dobijanje raznih tipova Britanskih viza. Agencija pored ovoga nudi i usluge rezervacije avionskih karata, kao i pružanje svih informacija vezanih za vaš put do Velike Britanjije.
Kao što je već pomenuto, agencija nudi uslugu tačnog i profesionalnog popunjavanja obrasca za Britansku vizu, uz detaljnu procenu i analizu opcija za svakog klijenta.

Usluga podrazumeva

Opis procedure

Nakon popunjavanja upitnika koji smo Vam dostavili, mi za Vas obrađujemo i popunjavamo zvaničan zahtev za Britansku vizu. Sledeći korak je zakazivanje termina, u konsultaciji sa Vama, jer se agencija trudi da od dostupnih termina vama obezbedi onaj koji je najpovoljniji vašoj situaciji. Sastanci se zakazuju u periodu od 8 do 15 časova svakog radnog dana, a željeni termin je moguće zakazati najkasnije 28 sati pre termina. Sa spremnim zahtevom i ostalom propratnom dokumentacijom odlazite u UK viza aplikacioni centar u Beogradu, gde se, osim predaje zvaničnog zahteva za britansku vizu i propratne dokumentacije, obavlja i davanje biometrijskih podataka, kao deo zvanične procedure apliciranja. Nakon dobijanja vize se u istom centru vrši i podizanje viziranog pasoša.
Ukoliko se odlučite za uplatu usluge ubrzanog procesa, čekanje na vizu približno je 5 radnih dana. Vikend, praznici kao i vreme za transport dokumenata se ne računa.

Kontakt

Kako biste brzo i jednostavno došli do informacija, detalja oko spiska dokumentacije i odgovora na pitanja vezanih za sam proces dobijanja britanskih viza, možete nas uvek kontaktirati i od zaposlenih lica dobiti sve odgovore. Broj telefona je +381640697269, a e-mail adresa je Office@anglosfera.rs i na nju možete poslati i popunjeni upitnik koji će agencija po potrebi prevesti na engleski jezik.

Ko smo mi?

Agenti sa višegodisnjim iskustvom koji se svakom klijentu posvećuju sa punom pažnjom. Naši agenti su uvek dostupni za sva pitanja bilo uživo bilo putem mejla.

Newsletter