Zaštita privatnosti

Početna

 /  

Zaštita privatnosti

Uvod

Zahvaljujemo se što ste posetili sajt Agencija Anglosfera i proverili prava o zaštiti privatnosti. Agencija Anglosfera poštuje privatnost svakog lica koji posećuje naše sajtove. U ovim pravilima o zaštiti privatnosti dat je okviran pregled podataka koje Agencija Anglosfera može da prikuplja i načina na koji može da ih koristi.

Lični podaci
Agencija Anglosfera preko svojih sajtova neće prikupljati podatke o vama lično (npr. Ime i prezime, broj telefona i elektronska adresa), osim u slucaju da ste te podatke dali dobrovoljno. Ako ne želite da vaši podaci budu zadržani , nemojte nam ih davati.
Ako nam dostavite lične podatke, možemo ih koristiti na sledeći način (osim ako nije drugačije naznačeno): Možemo čuvati i obrađivati podatke u cilju unapređenja naših usuga i možemo ih koristiti da Vas kontaktiramo. Ne prodajemo, iznajmljujemo ili plasiramo o Vama trećim licima, niti nameravamo da to činimo.
Ako želite pristup određenom odeljku ovog sajta , morate popuniti obrazac prijave. Ako ispunjavate uslove, bice vam odobren pristup sa pratećim pogodnostima. Morate se saglasiti da će te se pridržavati svih pravila korišćenja sajta. Agencija Anglosfera neće prenositi podatke bilo kom drugom pravno ili fizičkom licu.
Dodatni podaci koji se prikupljaju automatski
U nekim slučajevima se automatski prikupljaju tehnički podaci kada se povežete na naš sajt, koji se ne mogu neposredno dovesti u vezu sa Vama lično. Primeri ove vrste podataka su tip korišćenog internet pretraživača, vrsta operativnog sistema, naziv domena sajta sa koga pristupate našem sajtu i IP adresa. Ti podaci se isključivo koriste u statističke svrhe, za formiranje podataka o stranama kojima pristupaju naši posetioci

Ko smo mi?

Agenti sa višegodisnjim iskustvom koji se svakom klijentu posvećuju sa punom pažnjom. Naši agenti su uvek dostupni za sva pitanja bilo uživo bilo putem mejla.

Newsletter