Kanada- viza

Početna

 /  

Kanada viza

Kako do vize?

Mi Vam možemo pomoći i olakšati Vam put do dobijanja Vaše vize.

Ukoliko planirate da putujete i posetite Kanadu, biće vam potrebna viza. U ponudi agencije Anglosfera je kompletna usluga popunjavanja formulara svim osobama koje žele da apliciraju za razne tipove Kanadskih viza. Takođe ukoliko želite možemo vam uraditi rezervaciju za avionsku kartu kao I dati sve druge detalje vezane za vaš put do Kanade. Posetilac je lice koje želi da uđe u Kanadu i boravi određeno vreme bez namere da postane stanovnik Kanade. Posetiocima se smatraju: rođaci, prijatelji, turisti, poslovni ljudi, studenti, umetnici, članovi posade prevoznog sredstva.

Usluga podrazumeva

Opis procedure

Nakon što nam uputite upit za apliciranje za kanadsku vizu, od nas dobijate upitnik koji bi trebalo da popunite svojim ličnim podacima. Sva dokumenta koja je potrebno podneti, a čiji spisak ćete dobiti od strane agencije, moraju biti prevedena i nakon toga ih dostavljete nama na obradu i slanje. Pošto podnesemo zahtev u Vaše ime, šaljemo Vam potvrdu o tome i pratimo dalju obradu Vaše aplikacije. U roku od 24 sata pošto se aplikacija zaključi prosledićemo Vam i nalog s kojim će biti potrebno da ostavite biometrijske podatke u zvaničnom viznom centru. Ukoliko viza bude odobrena, prosleđujemo Vam potvrdu zahteva konzulata da pošaljete svoj pasoš u konzularno odeljenje u Beču putem zvaničog viznog centra.

Ko smo mi?

Agenti sa višegodisnjim iskustvom koji se svakom klijentu posvećuju sa punom pažnjom. Naši agenti su uvek dostupni za sva pitanja bilo uživo bilo putem mejla.

Newsletter